Lejre Støtteforening har i 2023 modtaget 3 indstillinger til ungdomsprisen og besluttede at hædre dem alle som en støtte til deres aktiviteter i foreningslivet.

Ungdomsprisen tildeles Adam Kølln (13 år), Alberte Dalsgaard Egeris Frantsen (12 år) og Jonas Buster Hvass Frandsen (14 år), alle fra Lejre Bordtennis.

De modtager hver 1.000 kr. samt får sine navne indgraveret i Vandrepokalen

  • De tre trænere har ydet en uvurderlig indsats det sidste år som trænere for de mindre erfarne bordtennisspillere i Lejre.
  • Hjulpet af deres gode teknik har de roligt og tålmodigt arbejdet med at lære de nye spillere bordtennisspillet.
  • Fredag på fredag har de mødt op med godt humør og smittende spilleglæde og har på den måde på bedste vis bidraget til den store succes, som Lejre Bordtennis har haft de sidste år.  
  • De har også hjulpet med til stævner både med tilrettelæggelsen men særligt med opmuntring og coaching og har også på den måde bidraget til at få skabt en holdånd omkring klubben.
  • De meget ansvarsbevidste unge har i det hele taget i hele deres virke i klubben vist sig som rollemodeller for Lejre, og de har i høj grad fortjent denne pris.

Fra venstre: Modtagerne af ungdomsprisen Jonas Buster Hvass Frandsen, Adam Kølln og Alberte Dalsgaard Egeris Frantsen fra Lejre Bordtennis. Th. Heidi Bordinggaard fra Lejre Støtteforening

Se også artikel i på SN.DK : Rollemodeller løber med ungdomspris