Ny hjælper-indsats

Lejre Støtteforening har i juni 2021 fået til opgave at hjælpe DBU ved 3 arrangementer i forbindelse med afholdelse af EM i fodbold i København, lørdag 12., torsdag 17. og mandag 21., 10 personer 6 timer pr. dag.

Vi er meget glade for denne opgave, hvor vi skal klargøre telt, kontrollere Corona-pas, hjælpe til ved beværtning af 200-300 gæster og efterfølgende afrydning.

Her er et par billeder fra torsdag 17.

Se også artikel fra Dagbladet Roskilde 11 juni : https://sn.dk/Lejre/Lokale-frivillige-skal-ind-og-assistere-ved-EM/artikel/1445056

Ændringer i bestyrelsen

På den ordinære generalforsamling 27. maj var der lidt udskiftning i bestyrelsen, i det Lars Mortensen og Anja Malm ikke ønskede genvalg.

Lars Mortensen har 13 år været formand og gjort en uvurderlig indsats, som vi helt sikkert kommer til at savne.

Lars har sikret en god fordeling af opgaverne og været primær i foreningens samarbejde med Ledreborg Slot og arrangørerne af arrangementerne på Ledreborg.

Derudover blev fremhævet både hans og hele familiens indsats ved den årlige hjælperfest, hvor alle kunne regne med god forplejning.

Som nye i bestyrelse blev valgt Mikkel Bossen, som har startet Basketball-afdelingen og Jesper Koldborg, som er formand for Spejderne.

Begge valgt for 2 år.

( fotografen er på vej )

Den samlede bestyrelse ses her : https://lejrestøteforening.dk/index.php/bestyrerelsen/

Nyt Logo

I december 2020 søgte foreningen forslag til vores nye logo, hvor vindere præmieres med et gavekort på 500 kr. til Dagli’Brugsen i Lejre.

Der indkom 3 forskellige forslag, og vi har nu udvalgt det vindende forslag.

Vinderen blev Klaus W. Rasmussen, der er tidligere direktør i Mediecentret Lejre Lokalavis og Midtsjællands Folkeblad.

Logoet signaler begejstring, jubel, triumf, aktivitet, bevægelse, små og store børn samt det at give og få.

Alt sammen ord der kan indeholdes i Lejre Støtteforenings formål.

Se også artikel fra 4. februar i Lejre-Lokalavis