Ungdomsprisen til 3 nybagte studenter

I 2020 gik prisen til et trænerkolletiv for U-14 fodboldpiger – bestående af Kirstine Foxman, Signe Kræmer Pedersen og Linn Jakobsen – som netop havde afsluttet deres studentereksamen.

Udover den store ære og en vandrepokal får hver af de 3 piger 1.000 kr.

Begrundelsen for, at netop de blev valgt er

  • at de selv har været aktive spillere i FC Lejre gennem mange år
  • at de i gennem godt to år har været trænere for de nuværende u14-piger, først som hjælpetrænere, og i de seneste halvandet år som Chef-trænerkollektiv
  • at de deltager alle i stort set alle træninger og ved alle kampe, og har haft holdet med til weekendtræningsstævne på Fyn
  • at de har delt opgaverne imellem sig, så én forestår al kontakt med forældrene, én tager sig af kontakt til modstanderhold, stævnearrangører mv. og én har ansvaret for alle praktiske forhold omkring træningen. Denne arbejdsdeling sikrer, at de kan overkomme det store arbejde sideløbende med gymnasium, fritidsjobs mv.

U14 pigerne giver meget tydeligt udtryk for, at de er glade for de Kirstine, Signe og Linn for deres friske, humoristiske og kontante tilgang til træningen. Det afspejler sig også i holdets flotte mødeprocent til træninger og kampe.

Holdlederen Kristina Grindsted Maat sætter stor pris på samarbejdet med de 3 trænere. Hun ved nemlig altid, at de er klar til træning og til kamp.  Og sidst, men ikke mindst, har de også lykkedes med at flytte spillerne på et sportslig plan, hvilket heller ikke er gået ubemærket hen blandt modstanderholdene.